Breaking News

Friday, October 24, 2014

Tawaran Biasiswa TPM 2015

Tawaran Biasiswa Skim Tenaga Pengajar Muda (TPM) Uitm 2015

Assalamualaikum w.b.t Dan Salam Sejahtera

Biasiswa TPM uitm 2015
Sistem Permohonan TPM

Bagi yang hendak menyambung pengajian di peringkat MAster Dan PHD serta berminat untuk menjadi Pensyarah boleh mula memohon Tawaran Biasiswa TPM dari Uitm 2015 bermula hari ini 24/10/2014 sehingga 07/11/2014..Iklan TPM

Untuk Maklumat Lanjut: Klik DISINI

10 comments:

  1. Sistem diorg ni bmasalah ke? asyik reset je bler nk daftar...dh dkt 10x kot isi ni huhuhu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa ok jer.... Dah cuba guna Internet Explorer ker....

      Delete
  2. brp lama ye bond dgn uitm ni?search xjumpe2 plk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalunya klu dengan kerajaan 6 tahun...

      Delete
  3. dok tunggu jugak bukak tpm ni. tq sharing.

    ReplyDelete
  4. salam.nk tny klo kta dpt biasiswa jps ms degree dl, di ruangan tarikh mula kontrak tu nk isi tarikh dpt biasiswa atau tarikh kerja dgn kerajaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya x pasti jps macam mana.. macam kes saya, jpa ada bagi surat suruh melapor diri terus walau belum dapat kerja masa tue....Cuba tengok balik Salinan Kontrak yang dah sain dulu tue.. rasa dalam tu ada tulis term & condition..

      Delete
  5. Menarik scholarship ni tapi tak sambung master lagi :)

    ReplyDelete
  6. kite nak mohon, tapi setahun lagi...khudrii tahun depan update lagi benda camnie...berguna ni...ada tak syarat2 permohonan selain dari umur? xde syarat kelayakkan pointer ke ape ke?

    ReplyDelete
  7. yg gambar share besar kat bawah tuh kite tak reti buat....tapi like button dengan share button yang kecik comel kt bawah tuh kite tahu buat :D hehehehehe

    ReplyDelete

Nuff

Recent Comment

Designed By Blogger Templates