Breaking News

Tuesday, January 13, 2015

Pengalaman Mengecewakan di Hotel Pantai Chenang, Langkawi

Assalamualaikum w.b.t Dan Salam Sejahtera

Review Hotel di Pantai Chenang, Pulau Langkawi

Mohon maaf sekiranya entry kali nie bersifat negatif, Perasan atau x selalunya klu kita pergi bercuti di mana-mana, salah satu entry khas mestilah tempat penginapan... Tetapi aku masih belum buat entry mengenai tempat penginapan di Langkawi kerana sepanjang kami tinggal di sana, perkhidmatan yang diberikan pihak Hotel kepada kami tidak memuaskan...

Hotel nie terletak berdekatan dengan Pantai Chenang dekat juga dengan Underwater World, Langkawi.. Hotel nie pon pilihan terakhir kami seramai 12 Orang sebab banyak hotel dah penuh... Kami tinggal disana dalam 3 Hari 4 Malam..

Pengalaman Mengecewakan di Hotel Pantai Chenang, Langkawi
Kaunter Daftar Masuk
Ikuti Cerita di Link Berikut:

20 comments:

  1. Saya pernah pergi Langkawi tapi saya tak duduk kat hotel ni. Tak ingat apa nama hotel tu tapi dekat juga dengan Underwater World tu. Tak sangka pula ada juga hotel yang bagi servis teruk macam tu.

    ReplyDelete
  2. huhu, nak kata teruk boleh la.. sebab pernah jugak merasa duk hotell

    ReplyDelete
  3. Ish, apa nama hotel ni ek? Hotel ke motel ek? macam kurang sungguh perkhidmatan dia. Hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hotel bukan motel.... Hotel dekat kawasan Pantai Chenang, dekat dengan Airport, Antara yang paling dekat dengan Underwater World.. Tapi dalam map still dalam mukim padang mat sirat...

      Delete
    2. mcm pnah lihat hotel ni.. T T

      Delete
  4. dari penceritaan memang out..nyesal je kalo duk hotel ni..

    ReplyDelete
  5. Hotel apa ni, apakk teruk

    ReplyDelete
  6. Ish..Teruknyaaa perkhidmatan.terimakasih laa bagitau.hahahaha kena reject awal awal.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. x tahu nak buat kat mana.. but kat tripadvisor jer.... selalu tgk dlm tu pon
      GM dia respond....

      Mungkin kene hari yang x baik.. mungkin pengalaman orang lain ok duk di hotel nie... :)

      Delete
  8. Tak pernah lagi dtg kat Langkwi..
    Tpi klu melancong tpt lain tu prnh la pegi..jika dibandingkan dgn hotel lain mmg servis gini teruk lah..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. boleh refer kat link nie untuk tahu nama hotel..

      https://www.facebook.com/groups/340140496051533/792026114196300/

      Delete
  10. teruknya servis..dah tau ni memang tak pi dah la kan.

    ReplyDelete
  11. teruk benor servis..masa gi pantai cenang tido motel tepi pantai..mmg best..

    ReplyDelete
  12. errr mmg nampak x best la hotelnya. hehe. sy pon dulu ada pgi langkawi. but tak igt hotel ape. kami smpat berkawan dgn kucing lgi. hehe ^^

    ReplyDelete
  13. Selama ni dengar je org Cite pasal avani. Skali pegi pergh.! Berkali2 nak pegi. jemput baca review pasal avani AVANI SEPANG GOLDCOAST

    ReplyDelete
  14. Selama ni dengar je org Cite pasal avani. Skali pegi pergh.! Berkali2 nak pegi. jemput baca review pasal avani AVANI SEPANG GOLDCOAST

    ReplyDelete
  15. Hi,

    Nampak bestnya cuti ke Avani Sepang.

    Kalau next time nak dapat special member rate, boleh try book melalui website ni - discount rates at Avani Sepang

    ReplyDelete

Nuff

Recent Comment

Designed By Blogger Templates