Breaking News

Friday, October 10, 2014

"Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain"



Salam kekawan..

Semalam tengok kat shoutbox untuk tgk siapa yang blogwalking kat blog Unt0ngLAAAA..Fatiha Zainal tag cheq untuk join Segmen nie.. Selalu memang tengok kat shoutbox untuk balas kunjungan.. Tapi ada gak otai2 cakap shoutbox tu x bagus untuk letak dalam Blog... Tapi sebagai newbie nie, pada pendapat cheq, shoutbox tu tolong kita untuk tarik orang datang dan tingalkan jejak... hehehe...


Segmen nie dianjurkan oleh Anne Nurain

Kali nie, cheq nak Tag Blogger :
KM  |  Yana  |  Budak
:)

13 comments:

  1. Membalas kunjungan..selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. ok.. nanti KM join ya.. all the best..

    ReplyDelete
  3. Balas kunjungan dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  4. blog saya pun ada shoutbox jugak sebab nak bagi senang pengunjung untuk tinggalkan jejak.

    ReplyDelete
  5. thanks sudi join! selamat berkenalan dengan para peserta.. :)

    ReplyDelete
  6. balas knjungan dr segmen yang same
    gud luck khudri

    ReplyDelete
  7. saya dtg dari segmen yang same... salam perkenalan yer.. blog awk dah ade dalam bloglist saye: ''Segmen Bloglist Exchange''...

    SWEET HEART

    ReplyDelete
  8. Terima kasih tag yer. Insyaallah...nanti sy join!

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  10. jalan2 dr segmen yang sama.. selamat bersegmen..

    btw folo sini..

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete

Nuff

Recent Comment

Designed By Blogger Templates